Administratorul public al municipiului Oradea, dl. Eduard Florea a anunţat săptămâna trecută, când s-a publicat Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Oradea pentru anul 2015, că sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat aferente cheltuielilor descentralizate nu au fost comunicate de către Administraţia Financiară a Judeţului Bihor şi că, în funcţie de datele comunicate de AFJ, proiectul de buget va suferi modificări.
Primăria Oradea anunţă astăzi, 5 februarie 2015, că Administraţia Judeţeană Finanţelor Publice Bihor ne-a comunicat sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor, municipiilor, sectoarelor si Municipiului Bucureşti, repartizate Municipiului Oradea şi, prin urmare, proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Oradea pe anul 2015 a fost revizuit.
Proiectul de buget revizuit poate fi consultat în ataşament.
Reamintim că, până în data de 12 februarie 2015, se pot formula propuneri privitoare la acest material, la Centrul de Informaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Oradea, iar în format electronic la adresa de email primarie@oradea.ro sau prin fax la nr. 0259/437.544.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam