Azi, la sediul Companiei de Apă Oradea (CAO), s-a ajuns la o înţelegere între conducerea comunei Finiş, pe de o parte, şi cea a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aparegio şi CAO, pe de altă parte, în ceea ce priveşte continuarea lucrărilor la aducţiunea de apă de pe teritoriul comunei Finiş, care urmează să alimenteze cu apă municipiul Beiuş. La întâlnire au participat Ilie Bolojan, în calitate de preşedinte al ADI Aparegio, Juliannna Pănoiu, director economic CAO şi Ioan Man, primarul comunei Finiş.
Această înţelegere va permite continuarea lucrărilor pentru alimentarea municipiului Beiuş cu apă şi finalizarea lor la termen. Totodată, prin această înţelegere, comuna Finiş va putea beneficia de apă şi din această magistrală pe durata exploatării acesteia, la un preţ avantajos.
Urmează ca, la adunarea generală a ADI Aparegio de săptămâna viitoare să fie aprobat contractul prin care punctele convenite prin înţelegerea de azi să fie reglementate.
Primarul Ilie Bolojan, care este şi preşedintele ADI Aparegio, a declarat: „Îi mulţumesc dlui primar Ioan Man pentru că am ajuns la această înţelegere, care este atât în interesul comunei Finiş, cât şi al judeţului Bihor, ea permiţând derularea în bună regulă a lucrărilor.”
Lucrările efectuate de Compania de Apă Oradea, pe fonduri europene, prin Hidroconstrucţia Sebeş, fuseseră întrerupte în urmă cu doi ani din cauză că Primăria Finiş nu a fost de acord ca lucrările să se desfăşoare pe teritoriul comunei.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam