Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în calitate de beneficiar si a partenerilor Asociaţia Centrul de Suport si Formare pentru Dezvoltarea unei Societăţi Echitabile (Cenform) ; SC Xerom Service SRL şi OsservatorioEconomico per lo Sviluppo della Cultura Managerială d,Impressa Italia implementeaza Proiectul « Îmbunătăţirea serviciilor pentru persoanele cu dizabilităţi », proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, « Investeşte în oameni ».
Obiectivul general al proiectului constă în creşterea capacităţii şi modernizarea SPO pentru furnizarea de servicii inovative care vizează creşterea angajabilităţii clienţilor SPO- persoane cu dizabilităţi, prin dezvoltarea unui model care să fie implementat la nivel naţional şi pilotarea implementării unei soluţii de tip self service pentru persoanele cu deficienţe de vedere (la nivelul a 4 agenţii teritoriale).
Beneficiarii activităţilor proiectului sunt cele 42 de agenţii judeţene de ocupare a forţei de muncă şi 130 persoene din cadrul personalului propriu SPO.
Experţii proiectului vor ajuta la dezvoltarea unui model care se doreşte a fi implementata la nivel naţional şi la pilotarea implementării unei soluţii de tip self service pentru persoanele cu deficienţe de vedere – la nivelul a 4 agenţii teritoriale : AJOFM Bihor, AJOFM Prahova, AJOFM Sibiu şi AMOFM Bucureşti.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor fiind centru pilot în cadrul proiectului a fost dotat cu echipamente şi soft care utilizează dispozitivele self-service adaptate pentru nevăzători. A fost instalat calculatorul Dell împreună cu softul NVRA, cu accesoriile sale şi tastatura Braille, moment în care au fost invitate şi persoane nevăzătoare care au apreciat în mod obiectiv valoarea acestui proiect.
Cu această ocazie invităm la sediul agenţiei din Oradea, str. Transilvaniei, nr. 2 persoanele nevăzătoare interesate de serviciile oferite de AJOFM Bihor sau sunt interesate de un loc de muncă şi au cunoştinte în alfabetul braille. Persoana de contact din cadrul agenţiei este doamna Juca Maricica, consilier superior, sau pentru alte informatii la telefon 0359-800960, int.110.

DIRECTOR EXECUTIV
BEKESI CSABA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam