Teatrul Regina Maria întâmpină primăvara cu un buchet de spectacole extraordinare. Marţi, 1 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, vă invităm să oferiţi un mărţişor deosebit celor pe care îi iubiţi: spectacolul „O poveste foarte simplă”, alături de nişte animăluţe altruiste care, prin dragoste şi spirit de sacrificiu, reuşesc să ofere o lecţie de umanitate celor care au uitat cum să iubească, să ierte şi să se bucure de miracolul vieţii.
Sâmbătă, 5 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, vă aşteptăm la spectacolul „Cheia”, o poveste tragi-comică despre sfârşitul copilăriei, care atrage spectatorul într-un periplu versatil: de la cadrul static în care se desfăşoară dialogul, uşor absurd – comic, al protagoniştilor, până la haosul care pune, în partea a doua, stăpânire pe situaţie şi dinamizează atmosfera.
Duminică, 6 martie, de la ora 11:00, la Sala Florica Ungur cinci dintre cele mai iubite poveşti ruseşti ale copilăriei: Gogoaşa, Ridichea uriaşă, Vulpea şi corbul, Cocorul şi vulpea şi Căsuţa iepuraşului, îşi vor uni forţele miraculoase pentru a oferi şi celor mici un mărţişor fermecător prin spectacolul „Poveşti populare ruseşti”.
Marţi, 8 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, femeile sunt protagonistele scenei în tragi-comedia „Audiţia”, în care feminitatea, talentul şi curajul se împletesc cu speranţa şi luptă împreună pentru o viaţă mai bună.
Joi, 10 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, sunteţi poftiţi să savuraţi un spectacol plin de haz, în care veţi fi martori la cum se „reglează conturile”, într-o manieră comică, în familia unui mafiot şi veţi primi dovada vie a faptului că istoricii s-au înşelat, deoarece „Napoleon era…fată!”.
Vineri, 11 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, sunteţi invitaţi să fiţi părtaşi la „Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas”, un spectacol inedit despre dorinţa de a deţine puterea absolută şi despre urmările pe care corupţia şi minciuna le pot avea asupra fiinţei umane.

Sâmbătă, 12 martie, de la ora 11:00, la Foaier Loji sunteţi aşteptaţi la „Mic sau mare?”, un spectacol extraordinar, special conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani, în care micii spectatori sunt invitaţi să pătrundă în lumea ludică a teatrului prin joc şi joacă.

Duminică, 13 martie, de la ora 11:00, la Era Shopping Park lumea spectacolului este rezervată tot copiilor, care sunt poftiţi să se bucure de o poveste autentică, “Capra cu trei iezi”, abordată într-o manieră modernă, în care vor avea parte de muzică şi numere de magie.

Luni, 21 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, vă aşteptăm la spectacolul „Audiţia”, unde veţi putea admira abilităţile artistice deosebite a şase femei ce luptă pentru a lăsa în urmă sărăcia şi nefericirea conjugală la care au fost condamnate de o societate aflată în ruină după căderea comunismului şi participă la un casting organizat de o prestigiosă firmă japoneză.

Marţi, 22 martie, de la ora 19:00, tot la Sala Mare, personajele cehoviene din spectacolul „Livada de vişini” aşteaptă verdictul final: se va tăia sau nu celebra livadă.
Joi, 25 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare, vă invităm să faceţi o călătorie spre o destinaţie exotică, „Cancun” – o comedie agilă despre cum ar fi putut fi viaţa… un joc de-a ce-ar fi fost dacă.

Marţi, 29 martie, ora 19:00, tot la Sala Mare, se va juca cel mai longegiv spectacol al Trupei Iosif Vulcan, „Şi miniştii calcă strâmb”, care aniversează anul acesta un deceniu de când aduce, stagiune de stagiune, bună-dispoziţie în sufletele spectatorilor orădeni.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.
Vă aşteptăm la teatru!
__________________________________________________
Florina Rus
secretar literar
Teatrul Regina Maria
email: presa@teatrulreginamaria.ro
website: teatrulreginamaria.ro
tel: 0752 598 805

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam