Programul „Femina Oradea”, inițiat de Fundația Comunitară Oradea, continuă în anul 2015 cu ediția a II-a. Femeile de succes care și-au asumat rolul de mentor anul acesta sunt: Rozalia Bot – designer vestimentar (care în aceasta perioada își prezintă creațiile la Săptămâna Modei din New York); Simona Bișboacă – inventator, Drd. Ing. la Phenalex; Zoia Bitea – Medic primar igienă, sănătate publică și epidemiologie; Elvira Platon Rîmbu – actriță la „Teatrul de stat Regina Maria” din Oradea; Adina Rada – Business Development Manager în domeniul IT; Irina Gherghilescu – antreprenor, scriitor si blogger; Ioana Molnar – consultant Human Invest; Bianca Pușcaș – antreprenor, fondator IKKI Cosmetics.
Reamintim ca prin programul „FEMINA ORADEA”, Fundația Comunitară Oradea și-a propus:
1. Organizarea a 4 „Seri și dimineți de Feminitate” susţinute de 8 femei de succes din comunitatea bihoreană, cu participarea GRATUITA a publicului feminin bihorean;
2. Formarea a 8 echipe de mentorat (între cele 8 femei de succes și cel putin 8 femei alese dintre participante), care să deruleze câte un program de mentoring și să implementeze în echipă câte un proiect cu impact în comunitate.
3. Desfăşurarea pentru o perioadă de 3 luni a Programului de mentoring.
4. Identificarea şi implementarea de către fiecare echipă a unui proiect cu impact în comunitate.
Prima etapă va debuta în data de 20 Februarie, când va avea loc o “Seară de feminitate”, de la ora 17:30, la Hotel Ramada Oradea. Primii mentori care își vor susține prezentările sunt Adina Rada, cu tema: „Puterea brand-ului personal și a relaționării interumane” și Irina Gherghilescu cu tema: „Teama de a NU GREȘI!”
Urmatoarele evenimente vor fi „Dimineți de feminitate” și se vor desfășura sâmbata, în 7 Martie,
21 Martie și 4 Aprilie, de la ora 10:00, în aceeasi locație. Mentorii care își vor susține prezentările în aceste date au ales teme interesante precum: Rozalia Bot – „Moda ca atitudine”; Simona Bișboacă – „Gândeste liber! Gândeste în afara tiparelor!”; Zoia Bitea „Tot ceea ce EȘTI, este ALEGEREA TA!”; Elvira Platon Rîmbu – „Munca omului cu sine însuși sau cum să-ți dezvolți personalitatea pentru a trăi frumos”; Ioana Molnar – „De la vise la planuri, de la planuri la actiune”; Bianca Pușcaș – „Viața în echilibru – provocarea mea!”
În programul “Femina Oradea” s-au implicat anul trecut peste 1000 de bihorence, multe dintre acestea participând și la evenimentele pentru comunitate implementate de echipele de mentorat. Evenimentele pentru comunitate realizate anul trecut au fost: “Delicios de sanatos”, “TanGOradea”, “Sunt mândru/mândra de tatal meu”, „Flashmob Carmina Burana – 5 minute pentru Oradea”, “Design-ul interior – trend sau necesitate?”, lansare carte de poezii „Colț de suflet”, cu strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, “Din respect pentru mine, din respect pentru viața!” și “Oradea alege SANATATEA!”.
Cel mai important însă, programul FEMINA schimbă vieți în mod pozitiv și ajută participantele să își trăiască viața pe care au visat-o, alături de familiile lor.
Participarea doamnelor interesate este GRATUITĂ datorita susținerii sponsorilor: Bebe24 (www.medicamente24.ro ) și VIVA Farm.
Partener logistic: Hotel Ramada Oradea

Contact: Luminița POPA
Vicepreședinte Fundația Comunitară Oradea
Manager de proiect „Femina Oradea”
Tel: 0749.206.119
E-mail: popalumi@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam