Reprezentanţii Direcţiei Tehnice – Serviciul Lucrări şi Servicii Publice lucrează în acest moment la caietele de sarcini necesare organizării licitaţiei privind achiziţia de complexe şi echipamente de joacă. Acestea sunt necesare completării locurilor de joacă cu noi echipamente, înlocuirii celor vechi şi uzate, dar şi pentru crearea unor noi spaţii de joacă pentru copii.
După finalizarea caietelor de sarcini, se va trece la organizarea licitaţiei, urmând ca noile complexe şi echipamente de joacă să fie montate undeva în vara acestui an.
Se are în vedere achiziţionarea a aproximativ 4 complexe şi a cca 40 de echipamente de joacă (leagăn, carusel, balansoar).
Momentan, se lucrează la identificarea locurilor de joacă cu echipamente vechi şi uzate (cum sunt cele din str. Seleuşului, str. Odobescu sau zona Lacul Roşu), dar şi la identificarea zonelor publice care nu beneficiază de locuri de joacă destinate celor mici, deşi există cerere în acest sens (exemplu Parcul Baroc, Aleea Salca – zona Plastor, zona Gutenberg, Cartierul Europa).
Cetăţenii care sesizează pe raza municipiului şi alte zone publice lipsa spaţiilor de joacă pentru copii pot depune la Sala Ghişeelor din Primăria Oradea o cerere adresată Direcţiei Tehnice. În funcţie de fondurile şi priorităţile existente, Primăria va încerca să răspundă tuturor solicitărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam