Primăria Oradea prin Direcţia Tehnică va organiza miercuri, 14.10.2015, ora 16.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, o dezbatere publică pentru aprobarea Regulamentului privind desfăşurarea activităţilor de picnic în Municipiul Oradea.
Propunerile, sugestiile, opiniile cu privire la proiect se pot transmite la adresa de e-mail mircea.stejeran@oradea.ro, până la data de 14.10.2015.
La baza acestui regulament a stat Hotărârea Consiliului Local nr. 269 din 28.04.2015, privind atribuirea denumirii „Parcul Silvaş – zonă de picnic” pentru terenul situat lângă albia râului Crişul Repede, între străzile Făcliei şi Dragoş Vodă, prin care activităţile de picnic se pot desfăşura pe domeniul public în Municipiul Oradea doar în interiorul perimetrului delimitat şi denumit ,,Parcul Silvaș – zona de picnic”, perimetru care are statut de zonă indicată pentru activităţile de picnic din Municipiul Oradea.
Prezentul regulament stabileşte condiţiile şi regulile obligatorii pentru activităţile de picnic care se desfăşoară în Municipiul Oradea şi are ca scop prevenirea, reducerea şi eliminarea impactului negativ asupra mediului, asupra stării de sănătate a populaţiei, impact care ar putea fi generat de practicarea inadecvată a activităţilor de picnic .
În ataşament găsiţi proiectul de regulament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam