Primăria Oradea va finaliza săptămâna viitoare montarea complexelor de joacă și a aparatelor achiziționate pentru dotarea locurilor de joacă din municipiu în anul 2015.
Au fost achiziționate 6 complexe de joacă mici (fiecare cu 3 leagăne și 2 tobogane), 16 leagăne cu protecție pentru copii mici, 8 leagăne normale, 11 balansoare, 9 tobogane și 10 carusele. Aparatele de joacă au fost achiziționate de la firma S.C. Dupex S.R.L. Alba, prin licitație publică.
Acestea au fost montate în parcurile și locurile de joacă din municipiu, acolo unde s-a constatat că sunt insuficiente sau deteriorate, respectiv în zona Șelimbărului, Piața Ghioceilor, Dragoș Vodă, urmând ca săptămâna viitoare să fie montate și în zona str. Odobescu, Ștefan cel Mare intersecție cu Podului, Lacul Roșu (lângă Turnul de Apă).
Totodată, Primăria Oradea a avut în vedere crearea unor locații noi de joacă pentru copii, acolo unde s-a constatat că astfel de locuri lipsesc sau sunt la mare depărtare de zonele de locuințe. Astfel, au apărut locuri de joacă dotate corespunzător în Parcul Baroc, Cartierul Europa, Parcul Adona – str. Liszt Ferenc, str. Moliere – str. Moreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam