Aplicaţia Primăriei Oradea pentru telefonul mobil Oradea City Report, care permite cetăţenilor să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Oradea şi operatorii serviciilor publice locale, a obţinut locul I la cea de-a VIII-a ediţie a ‘’Competiţiei celor mai bune practici în administraţia publică din România’’, fiind premiată în cadrul conferinţei internaţionale “Inovaţie şi calitate în sectorul public”, organizată în 19 noiembrie 2015 la Sibiu.
Scopul competiției a fost identificarea şi evidenţierea celor mai eficiente şi inovative practici din sectorul public românesc. În cadrul conferinţei au fost prezentate şi premiate exemplele de bună practică înscrise în „Competiţia celor mai bune practici în administraţia publică din România”, derulată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) în perioada mai-iulie 2015, fiind acordate 9 premii şi 5 menţiuni.
Concursul organizat de ANFP s-a derulat în perioada mai-iulie 2015, fiind structurat pe trei secţiuni tematice, respectiv:
1. Cooperare internaţională pentru modernizarea serviciilor publice;
2. Mecanisme de eficientizare a comunicării interne şi de consolidare a imaginii publice;
3. Metode şi practici de stimulare a participării cetăţenilor la viaţa publică.
Aplicația Oradea City Report a fost înscrisă la secțiunea Pilon 3 – Metode şi practici de stimulare a participării cetăţenilor la viaţa publică și a obţinut Premiul I în urma deciziei unui juriu de specialitate.
Cele mai bune proiecte au fost selectate şi premiate de evaluatori aleşi din cadrul ANFP, universităţilor, asociaţilor profesionale, publicaţiilor de specialitate şi ONG-urilor cu experienţă bogată şi rezultate reprezentative.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam