SC ECO BIHOR SRL a organizat anul acesta a IV-a editie a concursului de colectare maculatura si programul de educare privind colectarea selectiva a deseurilor, in parteneriat cu Primaria Municipiului Oradea, Inspectoratul Scolar Judetean Bihor, Agentia de Protectia a Mediului Bihor, Garda de Mediu si Eco Rom Ambalaje SA.
In cadrul concursului elevii au adunat peste 50 de tone de maculatura, ceea ce reprezinta salvarea unui numar de o mie de copaci. Pe langa aceasta s-au tinut si prezentari tematice, iar in cadrul activitatii de „Scoala Altfel” peste 300 de copii au vizitat Centrul de Management Integrat al Deseurilor din Oradea.
Premierea va avea loc in data de 22 aprilie, 2015, de Ziua Pamantului in sala festiva a Primariei, de la ora 14:00. La premiere vor fi prezenti doamna Kery Hajnal, inspector adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, domnul director Pasztai Zoltan din partea Centrului de Management Integrat al Deseurilor, administrat de SC Eco Bihor SRL, reprezentanti ai SC RER Ecologic Service SA si ai Primariei Muncipiului Oradea-Compartiment Protectia Mediului. In paralel cu festivitatea de premiere se vor prezenta cateva filmulete specifice Zilei Pamantului, si va avea loc o discutie libera cu elevii.
Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam