Spitalul Clinic Pelican din Oradea are plăcerea de a va informa ca in data de 13.03.2015 in cadrul Maternității Pelican au fost asistați la naștere primii tripleți: Sara, Sofia si Simina. După o sarcina care a fost declarata cu risc, după un tratament aplicat mamei de către o echipa medicala formata din medici endocrinologi, ginecologi, neonatologi, avem bucuria de a asista la acest frumos eveniment. Copiii s-au adaptat foarte bine la viată extra-uterina având la naștere peste 2000 grame fiecare in parte.
Din 31 octombrie 2012 de la deschiderea Maternității Pelican pana azi au fost asistați la naștere un număr de peste 650 copii dintre care peste 50 de copii prematuri (cu varsta de peste 32 saptamani) care au beneficiat de ingrijirea si atentia deosebita a echipei medicale a Spitalului Pelican.
Maternitatea Pelican dorește să schimbe percepția asupra momentului nașterii: dorim să înlocuim anxietatea și teama, cu încrederea și bucuria momentului, generate de o ambianță prietenoasă, de profesionalism, comunicare si înțelegere. Ne dorim să vă fim alături în acest miracol care este nașterea, atât prin asistență medicală specializată cât și prin căldură și înțelegere.
www.maternitateapelican.ro
www.spitalulpelican.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam