Nu îți mai aduci aminte de ce ai cumpărat vaza cu rândunici de pe noptieră sau harta Europei care zace prăfuită în pod de 2 ani încoace? Te împiedici deseori de mormane de haine de care nu mai ai nevoie? Ai cărți cărora le-a trecut de mult timpul şi nu ai idee unde să le mai îngrămădeşti?

Cafeneaua Moszkva (Str. Moscovei, nr.8) organizează evenimentul „Pop-Up Market”, un târg de vechituri unde vei avea şansa să îți vinzi obiectele care îți stau în cale sau să achiziționezi ceea ce ție îți face cu ochiul, iar alții nu mai folosesc. Târgul va avea loc sâmbătă, 27 august 2016, în grădina cafenelei şi se va desfășura între orele 12:00-18:00.
Oricine s-a săturat de ce are pe acasă și vrea să le ofere o a doua viață obiectelor sale e binevenit să ni se alăture! La fel și artiștii care se ocupă cu handmade-uri, ilustrații, postere; noi sperăm la o grădină variată: de la cărți, CD-uri și haine, până la piese micuțe de mobilier și obiecte vintage.

Vrei să vinzi? Înscrie-te prin SMS cu numele, prenumele și o scurtă descriere a ceea ce dorești să vinzi la numărul de telefon 0761 134 445! Se vor pune la dispoziție 20 de mese pentru primii 20 de înscriși, aceştia fiind singurii care vor putea vinde în cadrul evenimentului. Costul de închiriere a unei mese este de 10 lei, bani care vor fi donați.
Vrei să cumperi? Doar fii acolo!

Pe lângă îi avem pe Alex și Fabi care o să ne cânte sub pseudonimul „Miss Rogers and the Left”.

Ne bucurăm tare-tare și vă așteptăm! Mai multe detalii, aici: https://www.facebook.com/events/1062741400441344/?ti=cl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam