În cadrul activităţii desfăşurate de Compartimentul Protecţia Mediului – Poliţia Ecologică, au fost demarate şi pe parcursul acestui an acţiuni de antrenare în activitatea de salubrizare a terenurilor şi întreţinerea spaţiilor verzi din cartierele Soarelui, Grigorescu, Tineretului, Europa etc. a tuturor deţinătorilor legali, cât şi a administratorilor acestora.
În perioada 09.01.2015 – 20.10.2015, au fost identificate şi somate cu procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, cu sancţiunea principală de avertisment scris, un număr de 1583 persoane fizice şi juridice, deţinători ai terenurilor insalubre, în scopul salubrizării terenurilor respective.
Ca urmare a neconformării la avertismentele aplicate, au fost întocmite până în prezent 190 procese-verbale, având ca sancţiune principală amenda contravenţională, cu suma totală în valoare de 205.550 lei.
Poliţiştii locali vor continua demersurile de notificare şi sancţionare a proprietarilor de terenuri nesalubrizate din Municipiul Oradea.

Cu stimă,

Şeful Poliţiei Locale
Director executiv Poliţist Local
Găluţ Ioan Nicolae Ambro Monica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam