Având în vedere numărul tot mai mare al sesizărilor primite la Dispeceratul Poliţiei Locale Oradea privind persoanele care depozitează resturi menajere sau moloz rezultat din construcţii şi împrejurul containerelor de tip iglu, poliţiştii locali au desfăşurat o acţiune de supraveghere în vederea surprinderii şi sancţionării acestor persoane.
Astfel, în perioada 09.11.2015 – 16.11.2015, poliţiştii locali împreună cu agenţi ai Poliţiei Municipiului Oradea au supravegheat, 24 de ore din 24, amplasamentele cu igluuri situate în diverse zone ale Municipiului Oradea. În această perioadă au fost surprinse 12 persoane care au depozitat resturi menajere şi moloz rezultat din construcţii pe domeniul public şi împrejurul containerelor de tip iglu. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 1600 lei.
Poliţiştii locali împreună cu agenţii Poliţiei Municipiului Oradea vor continua astfel de acţiuni şi pe viitor, pentru a descuraja acest fenomen al depozitărilor ilegale pe domeniul public. Persoanele surprinse că depozitează resturi menajere sau moloz rezultat din construcţii, împrejurul containerelor de tip iglu, vor fi sancţionaţi contravenţional conform art. 111 lit q din H.C.L. 207 / 2015 cu amenzi de la 200 la 2.000 lei.

Cu stimă,

Şeful Poliţiei Locale Oradea
Director Executiv Poliţist local
Găluţ Ioan Nicolae Ambro Monica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam