Poliţiştii locali au demarat o amplă acţiune de tip razie, în vederea verificării agenţilor economici din municipiul Oradea, vizate fiind societăţiile comerciale care nu respectă orarul de funcţionare al teraselor, conform H.C.L. 163 din 2010 sau tulbură ordinea şi liniştea publică.
Astfel, în data de 31.07.2015, poliţiştii locali au verificat un număr de 57 de societăţii comerciale, care deţineau terase sezoniere, aplicându-se 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.500 lei, reprezentanţilor societăţilor care nu au respectat orarul de funcţionare aprobat de către Primăria Oradea, atât pentru punctul de lucru, cât şi pentru terasă.
De asemenea, tot în această perioadă au fost aplicate 15 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.600 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice socităţiilor comerciale care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică.
Pe viitor, Poliţia Locală Oradea în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Bihor vor continua acţiunile de determinare a nivelului de zgomot la agenţii economici care crează disconfort cetăţenilor prin tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam