Polițiștii locali au inițiat o acțiune de verificare și notificare a reprezentanților societății de salubritate S.C RER ECOLOGIC SERVICE SRL, singurul operator cu delegare de gestiune din partea Primăriei Municipiului Oradea, cu privire la salubrizarea zonelor de pe domeniul public unde sunt depozitate gunoaie, resturi menajere sau moloz.
Astfel, începând cu data de 04.01.2016, polițiștii locali au sesizat telefonic de 225 de ori Dispeceratul S.C RER ECOLOGIC SERVICE S.R.L, cu privire la 569 de locații de pe domeniul public în care erau depozitate gunoaie, resturi menajere sau moloz. De asemenea, pentru faptul că nu au salubrizat locațiile cu deșeuri sesizate de către polițiști locali, reprezentanții societății de salubritate au fost sancționați contravențional.
Scopul acestor acțiuni este diminuarea fenomenului depozitărilor clandestine și luarea tuturor măsurilor de salubrizare în cel mai scurt timp.
Poliția Locală reamintește cetățenilor Municipiului Oradea că este strict interzisă depozitarea reziduurilor de orice fel pe domeniul public al municipiului Oradea, orice abatere în acest sens se sancţionează contravenţional conform conform HCL nr. 207 din 2015, cu amendă cuprinsă între 300 şi 2.500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam