Lucrările la podul rutier peste Crişul Repede din zona Dragoş Vodă, care va face legătura cu strada Făcliei, sunt în grafic, în prezent efectuându-se pe ambele maluri operaţiunea de turnare a plăcii de suprabetonare, în porţiunea dintre culee şi pile.
În zilele următoare se va lucra la armăturile dintre pile iar săptămâna viitoare se va turna placa de suprabetonare şi în această zonă. După terminarea plăcii de suprabetonare a podului, vor trebui să treacă 28 de zile pentru ca betonul să se întărească. În acest timp, se va lucra la cofraje şi la parapeţi, precum şi la bordurile de la carosabil. În ultima decadă a lunii aprilie se va trece la finalizarea podului şi a rampelor, astfel încât la începutul lunii mai podul Dragoş Vodă să devină circulabil.
Lucrările la podul Dragoş Vodă au fost demarate în vara anului 2011. Deoarece firma SC Macio SRL nu a respectat condiţiile contractuale privind construcţia podului din zona Dragoş Vodă, în cursul anului trecut Primăria Oradea a hotărât să preia această lucrare. SC Construcții Bihor SA a reluat lucrările la podul rutier peste Crișul Repede din zona Dragoș Vodă, în urma încheierii contractului pentru finalizarea acestora. Contractul încheiat cu SC Construcţii Bihor SA pentru obiectivul de investiţii „Pod rutier peste râul Crişul Repede, strada Făcliei – Dragoş Vodă, în municipiul Oradea” este în valoare de 5.211.920.03 lei fără TVA.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam