Primarul Ilie Bolojan a prezentat în cadrul conferinţei de presă de azi, 25 februarie 2015, proiectul de reamenajare a piaţetei din faţa Magazinului Crişul, proiect care va fi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local.
”Având în vedere că, în cadrul lucrărilor de înlocuire a reţelelor de termoficare, una dintre magistralele care vor fi înlocuite trece pe sub piaţeta din faţa Magazinului Crişul şi luând în considerare modul necorespunzător în care arată momentan această piaţetă, s-a luat decizia ca, în urma lucrărilor de înlocuire a magistralei, decât să se refacă ceva prost făcut, mai bine aspectul piaţetei să fie schimbat total, astfel încât el să corespundă în final întregului ansamblu urbanistic din care face parte”, a precizat primarul Ilie Bolojan.
Valoarea totală a proiectului este de 570.257 euro, inclusiv TVA. În urma lucrărilor de reamenajare, întreaga piaţetă va fi pavată cu piatră naturală, respectiv porfir bej şi bej maroniu şi granit alb auriu.
„Acest proiect va fi continuat cu reabilitarea şi lărgirea trotuarului care leagă Magazinul Crişul de pietonal până la SPCLEP, dorindu-se o lărgire a trotuarului cu cca 2 m, astfel încât lăţimea acestuia să permită şi amenajarea unei piste de biciclete”, a mai spus primarul Ilie Bolojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam