Primarul Ilie Bolojan a anunțat azi 16 octombrie, intenția municipalității de a amenaja un parc sportiv pe un teren de aproximativ 1,3 hectare, alăturat parcurilor Salca I şi II din cartierul Nufărul.
Parcul Salca III, situat pe terenul dintre strada Meiului și complexul comercial Lotus, va cuprinde 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de baschet, un teren de minifotbal, 3 terenuri amenajate pentru tenis de masă, gradene pentru spectatori – tribună cu 100 de locuri acoperită cu o pergolă, 3 fântâni cu apă potabilă, iar în spațiul construit rezultat sub tribună vor fi amplasate grupuri sanitare, vestiare, dușuri.
În total se vor amenaja 4441,3 mp terenuri de sport, 1538,50 mp alei și platforme, 272,5 mp gradene, 5703,9 mp spații verzi și 850 mp acces carosabil, respectiv spații de parcare.
Totodată, se va realiza rețeaua de irigație a spațiilor verzi, lucrări de alimentare cu apă, canalizare pluvială, instalație de iluminat public și lucrările de canalizare menajeră.
Acest proiect va intra pe masa consilierilor locali la sfârșitul acestei luni, iar în urma aprobării indicatorilor tehnico-economici, în primăvara anului viitor se vor realiza lucrările din fondurile bugetului local.
”Cu aceste lucrări vor fi generate spații verzi și sportive în zona Nufărul, urmând ca cetățenii din acest cartier să beneficieze de toate utilităţile, pentru a practica cât mai mult sport”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam