Păpuşile Trupei Arcadia, făurite de RĂZVAN CHENDREAN din lemn, polistiren, burete, hârtie, textile, latex sau aracet, au hotărât să îşi ajute creatorul.
Răzvan are nevoie de o intervenţie chirurgicală pe creier la The Brain Institute din Bucureşti pentru a i se extirpa o tumoare care îi poate afecta în viitor întreaga activitate, inclusiv capacitatea de a mai sculpta şi de a crea minunatele păpuşi care au încântat mii de copii din Oradea şi din întreaga ţară.
Astfel, actorii Trupei Arcadia şi păpuşile sculptate de Răzvan vă invită în data de 18 octombrie de la ora 11:00, la Sala Arcadia şi în data de 24 octombrie de la ora 11:00, la ERA SHOPPING PARK, unde cu prilejul reprezentaţiei spectacolului „FRUMOASA ŞI BESTIA” vor organiza o şedinţă foto după spectacol pentru toţi cei dornici să îl ajute pe artistul butafor al Teatrului Regina Maria.
Cei care doresc să-l ajute pe Răzvan sunt rugaţi să doneze orice sumă în contul IBAN RO30INGB0000999905347690, nume: CHENDREAN ALEXANDRU RAZVAN, Cod SWIFT: INGBROBU, Cod BIC: 606410008, PayPal – alexandru_chendrean@yahoo.com.
Vă mulţumim!

__________________________________________________
Trupa Arcadia
email: teatrularcadia@yahoo.com
tel: 0259/433.398
website: teatrulreginamaria.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam