Centrul de fitness ARS NOVA si Asociatia AMIA invita oradenii, vineri incepand cu orele 18.00 in parcul Magnolia – Rogerius, la mini conventia de fitness GETING FIT&BE HEALTHY sa participe la clase inedite de aerobic, sustinute de trainerii profesionisti ai centrului de fitness ARS NOVA. Acestea se vor desfasura pe trei scene, concomitent, astfel: ora 18.00-PILATES, YOGA, STRETCHING, 19.00 STEP, KANGOO JUMPS, REBOUND. Mici demonstratii vor condimenta atmosfera: Mom&Baby’s, Zumbatomic (pt copii), Aerial stretching si Pole dance.

Pentru cei ce vor dori sa-si verifice calitatile fizice, vor exista 4 puncte (statii) unde instructorii vor cronometra si numara executiile corecte a diferitelor exercitii si vor oferi premii celor mai rapizi. Conventia se va incheia cu un Masterclass de ZUMBA sustinut de un trainer international THOMAS. Doritorii sunt invitati sa participe, GRATUIT; sa-si aduca un prosop, o salteluta si buletinul. Apa, un fruct si un suc natural, vor fi oferite de organizatori celor ce vor participa activ.

Numarul mare de participanti vor da sansa unor copii defavorizati, sustinuti de Asociatia AMIA, sa duca un trai mai bun.

”Prin aceasta actiune, ne dorim sa atragem populatia spre exercitiul fizic, sa-i familiarizam cu tot ceea ce este nou in salile de fitness si sa-i ghidam spre un mod de viata sanatos.” declara Teodora Lazuran organizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam