În cursul zilei de azi, 10 februarie, a avut loc prima ședință a adunării generale a Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, întâlnire la care reprezentanții membrilor asociaţiei au avut pe ordinea de zi alegerea președintelui, a directorului executiv, a consiliului director, precum și discutarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015.
În urma propunerilor, ca președinte al asociației a fost ales primarul municipiului, Ilie Bolojan, funcţia de vicepreşedinte al asociaţiei urmând să fie ocupată de viceprimarul în funcție al muncipiului Oradea care coordonează Direcția Economică, în virtutea faptului că municipiul Oradea are cea mai importantă contribuție la bugetul Asociației.
Președintele, vicepreședinte şi Consiliul Director vor avea, conform statutului, mandate de trei ani.
Membrii Consiliului Director sunt Ovidiu Mureșan, Eduard Florea, Mihai Jurca, Adrian Foghiș, Felicia Țenț, Ulrich Hofmeister, Romeo Ionescu, Fechete Dumitru. Dintre membrii Consiliului Director, ca director executiv al Consiliului și al Asociației a fost ales dl. Mihai Jurca.
Planul de activități aprobat pe anul 2015 va avea ca obiective principale promovarea destinației turistice Oradea-Băile Felix în cadrul târgurilor de turism din România și străinătate, în cadrul unui concept turistic unitar, care să cuprindă oferta celor două destinații turistice.
De asemenea, s-a stabilit crearea unui pachet de materiale de informare pentru turiști: hărți, obiective importante de prezentare a celor două destinații turistice, Oradea – Băile Felix, suveniruri și dezvoltarea suplimentară a aplicației Oradea City App, recent lansată.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam