Eurobusiness Parc Oradea participă în această săptămână la Târgul Internaţional de Imobiliare şi Investiţii Expo Real 2015, organizat în Munchen, Germania. Târgul a început ieri, 5 octombrie, şi se va termina miercuri, 7 octombrie. În cadrul acestui târg, unde România are un stand rezervat, Eurobusiness Parc va prezenta oportunităţile de investiţii pentru companiile care vor să vină în Oradea şi facilităţile acordate de administraţia locală celor care aleg să-şi dezvolte afacerile în parcurile industriale din oraş. Aceasta este o ocazie foarte bună de a atrage investitori în Oradea.
Departamentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public Privat a susţinut la deschiderea târgului o prezentare privind oportunităţile de investiţii în România.
Printre participanţi se numără Camera de Comerţ Româno-Germană şi reprezentanţi ai administraţiilor din Bucureşti, Braşov, Satu Mare, Cluj şi Piteşti.
Oradea este reprezentată la Expo Real 2015 de către Delia Ungur, directorul general al Eurobusiness Parc, și Liana Boangiu, manager resurse umane.
La cea de-a 18-a ediţie a târgului Expo Real 2015 participă 1670 de expozanţi din 30 de ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam