Asociația Studenților Farmaciști din Oradea, cea mai “tânără” asociație studențească din domeniul farmaceutic din țară, organizează în perioada 4-7 decembrie 2014, Gala Studenților Farmaciști din România. La acest eveniment inedit vor participa 250 de studenți farmaciști din toată țara: București, Iași, Cuj-Napoca, Timișoara, Craiova, Târgu Mureș, Galați și, nu în ultimul rând, Oradea. Aceștia vor rămâne nu numai cu informații de actualitate și inovații aduse în industria medicamentului, ci și cu amintiri plăcute de pe meleaguri orădene.
Tema aleasă, “Perspective și provocări în domeniul farmaceutic” pune în atenția participanților subiecte interesante începând de la medicamente contrafăcute, polipragmazie și probleme ce apar odată cu automedicația, cosmetologie și dermatologie, la informații indispensabile unui viitor specialist al medicamentului.
Vor fi invitate cadre didactice ale Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, precum și specialişti din domeniul farmaceutic şi medical care vor susține conferințe cu un adevărat impact asupra dezvoltării orizontului profesional al studenților de la Facultatea de Farmacie.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 4 decembrie 2014, ora 18, în Aula Magna a Universității din Oradea. Studenții orădeni au organizat cu multă fervoare acest eveniment și sunt nerăbdători să-și primească oaspeții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam