Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, va promova oferta turistică comună Oradea-Băile Felix la Târgul Internațional de Turism Ferien Messe – Viena, în perioada 14 – 17 ianuarie 2016.
Cu mai bine de 150.000 de vizitatori, mii de reprezentanți ai celor mai importanți operatori de turism, 780 de expozanți din 70 de țări, Târgul Internațional de Turism Ferien Messe – Viena este cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă.
Oradea-Băile Felix își va prezenta oferta turistică 2016 în standul României. Standul este localizat în hala A, stand 0505, cu o suprafață de 150 de mp, alături de 25 de expozanți din toată țara și găzduiește, pe toată durata târgului, expoziții de artă populară și ateliere de creație.
Anual standul României are o regiune parteneră, anul trecut aceasta fiind Oradea-Băile Felix, iar anul acesta regiunea parteneră a standului României este Gorjul, care-și va prezenta obiectivele, atracțiile turistice și zestrea culturală, prin prezența la târg a ansamblului profesionist „Doina Gorjului“.
Cu sprijinul Biroului de promovare și informare turistică a României din Viena și al Autorității Naționale pentru Turism, Asociația pentru promovarea Turismului din Oradea și regiune va promova la târg destinația Oradea-Băile Felix prin ediția a doua a materialului „Oradea – Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale“, prin pachetele turistice special create pentru acest târg de către partenerii asociației, cât și prin întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști de profil.
În perioada următoare, Oradea- Băile Felix vor participa cu un desk și în cadrul Târgului de Turism de la Tel Aviv, Israel, în perioada 9 – 10 februarie 2016.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam