ELSA Oradea – European Law Student Association Oradea îşi începe activitatea printr-un
eveniment deosebit de important pentru studenţii Facultăţii de Drept.
Departamentele STEP și Activități Academice, organizează evenimentul ”Opțiunile unui
absolvent al Facultății de Drept – Perspective juridice și non-juridice”, în cadrul căruia vor fi invitați în calitate de vorbitori specialiști din domeniul dreptului și nu numai. Aceștia, printr-o discuție liberă le vor prezenta studenților de la Facultatea de Drept pe de o parte și absolvenților de drept pe de altă parte, ceea ce presupune fiecare profesie luată individual. Evenimentul se va desfășura pe durata a două zile, pe datele de 22 octombrie și 23 octombrie 2014, de la aceeași oră – 17:00, în Sala Festivă a Facultății de
Drept, Oradea.
Invitații în calitate de vorbitori sunt împărțiți pe cele două zile ale evenimentului. În prima zi,
miercuri, 22 octombrie vor vorbi: Cristian Monenci despre profesia de judecător, Cristian Ardelean în calitate de procuror, Alexandra Giurgiuman va prezenta profesia de grefier și Radu Dacin în dublă calitate, atât de avocat pe drept penal cât și de asistent universitar în cadrul Facultății de Drept, Oradea. A doua parte a evenimentului va avea loc pe 23 octombrie 2014. Specificul acestei seri va consta în faptul că vorbitorii sunt exclusiv seniori ELSA Oradea, și pe lângă detalii despre profesiile lor, vor putea să prezinte și experiența acumulată de aceștia în cadrul asociației. Vor participa următorii vorbitori:
Diana Geambașu va prezenta ceea ce presupune profesia de notar public, Felix Muscaș va detalia aspecte referitoare la profesia de branch manager, Călin Păcurar va vorbi celor prezenți despre profesia de antreprenor iar Mircea Ursuța va vorbi în dublă calitate, despre ceea ce presupune profesia de avocat dar și aceea de lector universitar în cadrul Facultății de Drept, Oradea.
Acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru orice student la drept, absolvent al dreptului sau persoană interesată de latura juridică. Este o ocazie unică de a întâlni la un loc profesioniști ai dreptului și nu numai, de a afla direct de la aceștia ce înseamnă o anumită profesie și ceea ce e necesar pentru a ajunge acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam