În cadrul ediţiei din acest an a proiectului OPERACADEMY, vor fi puse ]n scenă, la Oradea, opera „Flautul fermecat”, de W.A. Mozart (două spectacole) şi spectacolul liric „Amici in canto”. Cele două producţii au participare internaţională.
Spectacolul liric „Amici in canto” – arii din opere, operetă şi canţonete va avea loc la Filarmonica de Stat marţi, 13 octombrie, începând cu ora 19. Artiştii prezenţi pe scenă fac parte din distribuţia operei „Flautul fermecat” – ce va fi pusă în scenă în 23 şi 25 octombrie, la Teatrul Regina Maria, împreună cu Orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea.
Aflat la a doua sa ediţie, OPERACADEMY este un proiect cutural ce îşi propune să aducă opera de calitate în Oradea, cu artişti tineri locali, din ţară, dar şi din străinătate, îndrumaţi de profesionişti precum regizorul Carmelo Agnello (Franţa) şi dirijorul Julian Smith (Ţara Galilor).
Proiectul este organizat de Asociaţia Culturală OPERACADEMY, în parteneriat cu Teatrul Regina Maria şi Filarmonica de Stat din Oradea. OPERACADEMY 2015 beneficiază de sprijinul financiar al Ministerului Culturii, al Consiliului Judeţean Bihor, dar şi de suportul substanţial Primăriei Oradea şi al generoşilor parteneri şi sponsori atraşi din mediul privat orădean.

Vă aşteptăm cu drag!
Stelian Gheorghe – tenor, preşedintele Asociaţiei Culturale OPERACADEMY
http://www.operacademy.eu/
Facebook/Operacademy.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam