Județul Bihor este reprezentat în etapa finală a celei de a IV-a editții a concursului ,,Olimpiada de comunicare politică’’, un proiect al TSD.

Destinată tinerilor care au sub 30 de ani, pasionați de politică și dornici să își dezvolte abilitățile de comunicare și creativitate, Olimpiada de comunicare politică are ca scop declarat deschiderea partidului către tineri, statutul de membru al PSD nefiind o condiție pentru participarea la concurs. Inițiativa TSD s-a dovedit a fi una succes, peste 200 de tineri participând anual în aceasta competiție. În acest an, tema Olimpiadei a fost: ,,Alegeri locale 2016’’.

Un juriu format din profesori universitari din București și din jurnaliști a analizat lucrarea echipei bihorene, formată din Ficuț Casian si Breb Vlad cei doi calificându-se în etapa finală, pentru care vor trebui să pregătească o nouă lucrare având ca temă ‘’Campania online’’. Câștigătorii finalei vor fi premiați, la București, în data de 7 Mai, primele trei echipe urmând să fie invitate să viziteze Parlamentul European de la Bruxelles.

,,În calitate de președinte al TSD Bihor, sunt mândru de faptul că doi tineri bihoreni au ajuns în etapa finală a Olimpiadei de comunicare politică. Îi felicit și mă bucur de realizarea lor. De asemenea, le mulțumesc pentru că au participat și le doresc succes în finală tuturor tinerilor înscriși în concurs.’’ (Emilian Pavel)

Le ediția din anul 2013 a Olimpiadei, tinerii bihoreni Caciora Andrei, David Sergiu și Ștef Marius au terminat pe locul patru în cadrul etapei finale, dintr-un număr de 47 de echipe înscrise.

Echipa biroului parlamentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam