BCR ofera clientilor cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse, in medie, cu 20%.

Oradea, octombrie 2015 – Banca Comercială Română (BCR) ofera, incepand de azi, clientilor cu credite imobiliare si celor cu garantie ipotecara posibilitatea de a beneficia de o dobanda mai buna, echivalenta cu media pietei in acest moment – 4,95% p.a. , precum si posibilitatea de a avem 5 ani dobanda fixa. Apoi dobanda va fi calculata EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipoteca dobanda este mai mare cu 1%.
Oferta este adresata toturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/ consum cu ipoteca in derulare.

“Echilibrul intre rezultatele financiare si relatia cu clientii este starea de normalitate catre care ne indreptam. Suntem o banca diferita fata de acum de trei ani, avem o noua filozofie de business, si acest lucru se vede in masurile pe care le luam. BCR isi ia angajamentul sa fie un partener pe termen lung pentru clienti si sa se adapteze, inclusiv prin gasirea solutiilor comerciale cele mai potrivite, provocarilor contextului economic. Am inceput prin a ne asculta mai bine clientii, creand o unitate speciala dedicata imbunatatirii experientei clientilor. Am lucrat in permanenta la imbunatatirea cunostintelor de educatie financiara a clientilor nostri, si am incununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut in parteneriat cu Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare si pe care il vom distribui in cateva sute de mii de exemplare” a declarat Marina Roman, Director Regional Vest BCR.

Pentru clientii BCR, pe langa reducerea de peste 20% a ratei lunare de plata, banca ofera un flux rapid de aprobare, cu documentatie simplificata, comisioane zero si asigurarea de viata gratuita pe intreaga durata a creditului.

“Mai facem un pas, probabil cel mai imporant in relatia cu clientii nostri de pana acum, si le oferim, proactiv, celor care au aratat bunacredinta si interesul pentru un parteneriat pe termen lung cu banca, platindu-si ratele la timp, posibilitatea de a beneficia de rate reduse cu pana la 30%. In Bihor, de exemplu, avem peste 1000 de clienti care pot beneficia de oferta noastra” a incheiat Marina Roman.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii BCR cu credite ipotecare sau garantate cu ipoteca, trebuie sa se adreseze bancii – prin contact center la nr 0800801227 sau in unitatile bancare, la consilierii specializati.
Pentru scurtarea timpului de aprobare, banca a contractat notari publici, care vor fi disponibili in unitatile bancii pentru a facilita semnare tuturor documentelor necesare.
Exemplu: Clienta Katalin, are un credit nevoi personale cu ipoteca in valoare de 69.000 euro acordat in 2007, pe o perioada de 25 ani. Mai are de platit 140 luni cu o rata a dob de 9.373%. In prezent clienta plateste 910.81 euro pe luna. Dupa acceptarea noii oferte BCR 5.95%, va plati o rata de 687.05 euro, ceea ce inseambna o reducere de 223.76 Eur/luna.

* *
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.
* *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.
* *
BCR – Comunicare Externă
Nicoleta Deliu, e-mail: nicoleta.deliu@bcr.ro
Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact

InfoBCR
Web: www.bcr.ro
Email: contact.center@bcr.ro
TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam