Ana Miruna Zaharie a fost aleasa duminica Secretar Executiv in conducerea Organizatiei de Tineret a Miscarii Populare, la nivel central, in cadrul Conferintei Nationale. Anterior ea a condus Organizatia de Tineret de la Bihor si a activat in Comisia de Arbitraj si Integritate a partidului la nivel national.
Ana Miruna Zaharie este studenta in anul 2 la masterat la Universitatea Oradea, Facultatea de Istorie, Relatii Internationale, Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii. Este licentiata in Stiinte Politice si membra in departamentul de politici pentru tineret in cadrul Consiliului Tineretului din Romania. Vorbeste cursiv engleza, spaniola si germana si doreste ca in viitorul apropiat sa isi perfectioneze limba franceza si indiana.
,,Miscarea Populara este un partid nou, un partid al tinerilor. Criteriul care sta la baza partidului este competenta. Tin neaparat sa le spun tinerilor faptul ca noua initiativa a presedintelui Basescu este ca locul 2 din listele de la alegerile locale si parlamentare sa fie ocupat de tineri. In Miscarea Populara, tinerii isi pot face vocea auzita. De asemenea, ii incurajez pe toti tinerii bine pregatiti sa aplice la sesiunile de stagii in biroul de la Bucuresti al eurodeputatului Siegfried Muresan.’’

Cristina Puscas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam