TOP PRESS – media, pr & events – are placerea sa va invite la cea de-a VI-a editie TOP EXPO – targul international de bunuri de larg consum, care se va desfasura in perioada 15 – 18 octombrie 2015, la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea. In paralel, pe platoul din fata Salii Sporturilor, oradenii sunt asteptati la FESTIVALUL VINULUI, editia a III-a, eveniment care va cuprinde o latura culinara, dar si artistica.

TOP EXPO este si in acest an locul unde vizitatorii pot gasi atractive oferte de toamna din diverse domenii: imbracaminte-incaltaminte (in standurile dedicate de pe holurile salii), amenjari interioare, constructii, gradini, auto s.a.m.d.

Gandit ca un targ generalist menit sa sustina mediul de afaceri local si sa deschida noi oportunitati de afaceri, TOP EXPO reuneste in Arena Antonio Alexe si oferta catorva firme din Ungaria care isi cauta colaboratori pe piata romaneasca. Standurile firmelor din tara vecina sunt organizate in colaborare cu Koros Trade si Camera de Comert Romano-Maghiara din Bekescsaba.

Ca si un punct cu adevarat nou, in cadrul TOP EXPO 2015, vizitatorii vor putea consulta si oferta a 8 structuri de economie sociala infiintate in cadrul proiectului “CRESC – capabil de reusita prin economia sociala”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Domeniul Major de Interventie 6.1. Astfel, nou infiintatele asociatii care functioneaza in zonele rurale ale judetului Bihor, vor expune oferte din domenii precum: confectii, productie de peleti, prelucrare piatra sau intrertinere spatii verzi.

TOP EXPO 2015 este, de asemenea, locul unde firme cu renume in piata locala isi vor expune oferta. Cautati idei practice pentru gradina? DACARDI revine cu o oferta de nerefuzat. Afacerea dumneavoastra trebuie pusa in miscare? ATP-EXODUS aduce utilitarele Mercedes-Benz. Doriti o masina noua? GRUP WEST va propune sa conduceti noile modele BMW si Opel. Cautati modalitati de incalzire, firme de constructii, amenajari interioare sau exterioare? GEALAN, GUARDI, SUNTHERM HOME CONCEPT, STARDECOR si alti expozanti va vor oferi cele mai bune solutii. Doriti sa ramaneti cu o amintire deosebita? CUVINTE FIRCALITE va personalizeaza tricoul preferat cu mesajul dedicat. Lista ramane deschisa, atata vreme cat TOP EXPO este targul bunurilor de larg consum.

Programul expozitional este: joi, 15.10 – orar: 13 – 19, vineri, 16.10, orar: 10 – 19, sambata, 17.10 – orar: 10 – 19 si duminica, 18.10 – orar: 10 – 18. Pretul unui bilet de intrare este 3 lei, iar pe baza lui vizitatorii pot participa la un concurs cu un premiu util si necesar fiecarei gospodarii – un aparat de cafea si ceai, oferit de STYLE LIVING. Copiii insotiti de parinti, au intrare libera.

In fiecare seara dupa inchiderea expozitiei, pe platoul din fata Salii Sporturilor Antonio Alexe, petrecerea continua, intre orele 19 si 23, la Festivalul Vinului, eveniment care va reuni terase-restaurant, zona alimentara, crame din Bihor si Arad si un parc de distractii.

Pe scena festivalului, vor canta: joi, 15.10 – Ansamblul Fiii Satului Almasu Mic de Balc, Radu Barbura, Ansamblul Junii Bihorului si Ansamblul Florile Bihorului, vineri, 16.10 – Ansamblul Scolii Dacia, Ansamblul Ausana, Sanziana Toader si Tinu Veresezan, sambata, 17.10 – Ansamblul Stelele Bihorului si Vasile Coca, duminica, 18.10 – umoristul Radu Mos, Claudiu Borza, Florin Ionas Generalu’, Claudia Ionas si Diana Selagea.
Accesul la eveniment este liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam