Primăria municipiului Oradea a organizat vineri, 27 martie 2015, cea de-a doua ediţie din acest an a premierii familiilor care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie.
La această festivitate au fost invitate 42 de familii, care au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan. Acesta a înmânat câte o diplomă de fidelitate, însoţită de un premiu în bani, în cuantum de 500 lei pentru fiecare pereche.
Viceprimarul a ţinut să precizeze importanţa acestui eveniment pentru administraţia locală, pentru care evenimentul Nunta de Aur a devenit un bun obicei: „Este o bucurie pentru Primăria Oradea să premieze anual un număr mare de cupluri care împlinesc 50 de ani de căsătorie. În numele administraţiei locale, doresc să vă felicit pe toţi pentru statornicie şi să vă urez multă sănătate în continuare!”
De asemenea, reamintim cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.
Compartimentul de stare civilă primeşte în continuare cereri, la camera 14 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408825.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam