In ședință, Adunarea Generală a Asociaților clubului FC Bihor l-a numit în funcția de președinte al clubului pe Mircea Fodor.

Mircea Fodor îi succede, astfel, în funcție lui Viorel Nemeș, cel care și-a prezentat demisia în urmă cu două săptămâni și al cărui preaviz a expirat luni.

„Țin să mulțumesc membrilor AGA pentru că au avut încrederea să mă numească în această funcție. Știu că acest club, din păcate, este într-o situație muribundă. Poate numai un nebun s-ar putea înhăma la așa ceva și eu sunt unul dintre aceia. Totuși, sper să atrag lângă mine oameni de fotbal din oraș și județ. Într-adevăr, cu ajutorul Consiliului Județean și eu încă mai sper în Consiliul Local, pentru că fără ajutorul Consiliului Local este foarte greu, doar Consiliul Județean. Știu că falimentul bate la ușă. Deocamdată nu cunosc actele, că nu le-am văzut. În cursul zilei de astăzi le voi vedea și eu”, a declarat noul președinte al clubului, Mircea Fodor, la conferința de presă de prezentare.

Mircea Fodor a mai fost jucător, antrenor și chiar președinte la FC Bihor.

Într-o altă ordine de idei, echipa FC Bihor va disputa sâmbătă, de la ora 11, următorul joc din campionat. În cadrul etapei a XXI-a din Seria a II-a a Ligii a II-a, la Stadionul Iuliu Bodola, va primi replica formației Unirea Tărlungeni.

Înaintea acestei dispute, antrenorul Călin Cheregi se confruntă cu o singură problemă de lot, jucătorul Sergiu Bactăr fiind suspendat, pentru cumul de cartonașe.

În clasament, FC Bihor ocupă locul X, cu 16 puncte, în timp ce adversarul de sâmbătă, Unirea Tărlungeni, ocupă locul IV, cu 27 de puncte.

Atașat, aveți și fotografia cu noul președinte al clubului.

Cu stimă,

Florin Mihalca (ofițer de presă FC Bihor)
Tel. 0722 619 708 și 0771 319 31

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam