Iti prezentam cu drag noile capsule compatibile Nespresso, 100% ‘’Made in Italy’’, acum pentru tine in premiera in Romania, la un pret fara concurenta!
Special pentru tine, capsule de cafea Arabica, Robusta, Combo si fara cofeina (Decaf), precum si capsule cu arome ( alune , migdale , ciocolata , vanilie, rom Havana, Sambuca, Irish cream ), plus, in premeira absoluta, infuzii in capuse Nespresso in 8 amestecuri seducatoare de plante pentru delectarea tuturor simturilor tale.
Cum ne-am gandit nu doar la bunastarea si sanatatea ta dar si la buzunarul tau, ne-am asigurat ca preturile sunt cu 20% mai ieftine fata de pretul capsulelor clasice Nespresso. Astfel, o cutie cu 100 de capsule de cafea poate fi cumparata acum cu doar 145 Ron, o cutie cu 50 de capsule aromatizate cu doar 165 Ron iar o cutie cu 100 de infuzii de ceai se gaseste la noi la pretul de doar 135 Ron.
Suntem de asemenea deosebit de sociabili si de dornici sa te cunoastem, si, cine stie, de a te avea alaturi ca parte din echipa noastra in plina expansiune. Astfel, daca iti doresti sa faci parte dinfamilia Style Living, pentru a beneficia de un venit suplimentar sau pur si simplu pentru a beneficia de extra-discount-uri, acceseaza cu incredere rubrica de contact de pe site-ul nostru, www.styleliving.ro, sau da-ne un telefon.
Produsele se comanda exclusiv de pe site-ul nostru,www.styleliving.ro sau telefonic, la numarul 0773.706.437 . Incearca-le, rasfata-te si traieste sanatatea ca pe un stil de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam