Mă număr printre orădenii care-l apreciază sincer pe Dl Primar
Ilie Bolojan, pentru energia, pasiunea chiar şi ideile pe care le are şi le pune în practică pentru a face din oraşul nostru un oraş european.
Sau, mă rog, cât mai aproape de ceea ce am mai văzut şi noi prin Europa.
şi consider întemeiat procentul de popularitate de care se bucură. Asta nu înseamnă că mă declar de acord chiar cu tot ce ne propune. De pildă, categoric ideea mutării Muzeului Ţării Crişurilor în Cetate( pe care citesc în presa locală, iar o repune pe tapet ), am considerat -o încheiată, în sensul rămânerii Muzeului în actuala clădire( fosta Garnizoană).

Să nu uităm că fondurile alocate de Minister pentru Muzeu au o destinaţie precisă, nu pot fi folosite pentru o clădire cu altă destinaţie. ..
Numeroşi orădeni, prieteni ai Muzeului sau membrii unor Fundaţii culturale sau ai Societăţii Civile, au protestat , când a fost cazul ,împotriva păguboasei idei şi am crezut că am fost înţeleşi.
Mă întreb dacă actuala majoritate care şi-a exprimat susţinerea candidaturii Dlui Primar se va mai menţine în cazul că va mai persista în ideea mutării Muzeului Ţării Crişurilor în Cetate.

ing. Alexandru Pop

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam