900 de copii din Diosig au fost vizitați de Moș Crăciunul Serviciului Maltez din Oradea.
Duminica, 6 decembrie 2015 prin intermediul Serviciului Maltez din România, filiala Oradea, Moș Crăciun a vizitat copii nevoiași din Diosig oferindu-le un spectacol cultural și multe cadouri.
Astfel, peste 900 de pachete cu dulciuri au fost împărțite copiilor care au așteptat nerăbdători sosirea organizatorilor precum și a Moșului în fața casei de cultură din localitate.
În timp ce copii au prezentat cântece și poezii Moșului, membrii serviciului Maltez au pregătit pachetele, iar cântereața Patricia Bach din Chicago a cântat colinde și cântece de Crăciun.
Președintele filialei, dna Bruncsak Gyongyi a menționat în cadrul evenimentului că filiala a ales să viziteze împreună cu Moș Crăciun copiii din Diosig deoarece acum 3 ani au mai fost în comuna, însă atunci nu au reușit să ofere cadouri decât pentru 50 de copii nevoiași. Au promis că vor mai reveni, iar atunci toți copii vor beneficia de o mică atenție din partea filialei.
Obiectivele preconizate au fost realizate, prin intermediul sponsorilor: Serviciul Maltez din România, filiala Oradea a reușit să pregătească 893 de pachete, pentru copiii din grădiniță, școala primară și secundară din Diosig indiferent de etnie și religie.
La finalul programului consilierul local Eva Pongor a mulțumit serviciului Maltez pentru inițiativă și a menționat că comunitatea din Diosig nu a mai primit un cadou atât de frumos de Moș Nicolae.
Serviciul Maltez din România, filiala Oradea va continua în perioada imediat următoare acțiunile caritabile în municipiu și localitățile învecinate oferind o rază de bucurie familiilor nevoiași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam