La 1 octombrie 2016 Mensa International (https://www.mensa.org/) a împlinit 70 de ani.

Ca un gest de recunoștință pentru buna colaborare, organizația locală Bihor a Mensa Romania (http://mensa-romania.ro/despre-mensa/mensa-romania/) oferă oricărei persoane, care deține o legitimație de presă, posibilitatea unei testări gratuite.

Testarea va fi urmată de un „minut de socializare” împreună cu o parte din membrii Mensa Romania – Bihor, în jurul unei cupe de șampanie. Cei care doresc pot cuprinde aceste evenimente într-un subiect de presă.

Testarea va fi organizată în data de 19 octombrie 2016 (miercuri) de la ora 17:00.
„Minutul de socializare” va urma testării (cu începere aproximativ la ora 18:00) și se va întinde exact atât cât își dorește fiecare :).

Dacă doriți să participați la aceste evenimente (sau doar la unul dintre ele) sunteți rugați să răspundeți printr-un „Reply to sender” acestui email și să menționați numele și prenumele, data nașterii și intenția de participare la eveniment/evenimente până, cel mai târziu, în data de 17 octombrie 2016.

Cu considerație,
Vasile-Aurel (Relu) Căuș – Proctor Mensa Romania

P.S.
1. Rezultatele testării sunt confidențiale. Singurele persoane care au acces la rezultatele testării sunt psihologul național (cel care evaluează testele) și președintele Mensa Romania care transmite prin email, individual fiecărui participant, dacă se regăsește sau nu în primii 2% locuitori ai planetei în ceea ce privește IQ.
2. Locația pentru testare și „minutul de socializare” va fi comunicată ulterior printr-un email
3. Cu anticipate scuze, voi reveni cu un „reminder” în data de 17 octombrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam