Clubul de oratorie si leadership Oradea Toastmasters vă invită să fiţi părtaşi la un eveniment de excepție: maratonul de discursuri MAI…şi vorbim.
Evenimentul va avea loc la Cetatea din Oradea, în data de 11 mai 2016, de la ora 18.30. Cei mai pricepuţi membri în ale oratoriei vor livra discursuri de poveste în cadrul maratonului nostru!
Curioşii ne tot întreabă – şi… ce MAI faceţi voi la Oradea Toastmasters?
Răspunsul e cel mai simplu – printre multe altele, MAI… şi vorbim! Socializăm, ieşim la munte, la cafea, dansăm, ne distrăm şi învăţăm, însă nu uităm şi de misiunea unui club, care presupune oferirea unui mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la dezvoltarea personală, profesională și la creşterea încrederii în sine.
Invitaţii vor beneficia de surprize din partea organizatorilor şi a sponsorilor evenimentului, într-o atmosferă pozitivă şi prietenoasă, tipică pentru reuniunile sub semnul Toastmasters.
Magia cuvintelor va transforma o seară obișnuită într-o seară magică, în condiții de participare liberă.
Vă așteptăm!
Cu stimă,
Ioana Ştef
Vicepreşedinte Relaţii Publice
Oradea Toastmasters Club
Bihor, Oradea, Hotel Ramada
Telefon: 0723/624.716
E-mail: oradea.toastmasters@gmail.com
Web: www.oradeatoastmasters.ro

xxx

Despre Oradea Toastmasters: Înfiinţat în 2010 şi afiliat la Toastmasters Internațional în 2013, clubul Oradea Toastmasters este un atelier practic, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile de vorbire în public şi leadership într-o atmosferă pozitivă şi prietenoasă. Întâlnirile clubului au loc săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 19:15, în Sala Bordeaux a Hotelului Ramada din Oradea (Calea Aradului, nr. 9).

Structura board-ului Oradea Toastmasters:
Emilia Bradea – Președinte
Florentina Lăzău – Vicepreședinte Educație
Lavinia Mihuţ – Vicepreședinte Membri
Ioana Ciobanu – Vicepreședinte Relații Publice
Adriana Boţ – Sergent
Cătălin Fetea – Trezorier
Ramona Cădariu– Secretar

Despre Toastmasters International: Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider. Începând cu primul club, care a fost înfiinţat de Ralph C. Smedley, mai mult de 5 milioane de bărbaţi şi femei s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizaţia non-profit are acum aproximativ 500.000 de membri, în peste 13.000 de cluburi din 116 ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam