Clubul de dans „Feeling Dance”, a cărui ramură „Tango con Sentimiento” promovează în exclusivitate, de câțiva ani, tangoul argentinian în Oradea, invită publicul să savureze magia dansului la nivel înalt. Orădenii sunt așteptați vineri, 20 martie, începând cu ora 18:00, la „Studio Feeling Dance” din Oradea Plaza, pentru a dansa alături de renumitul maestrul internațional de tango, Dominic Bridge, aflat în premieră în Oradea. Invitatul va susține două seminarii și o practică de dans, pe durata căreia participanții vor avea ocazia să danseze și să pună întrebări maestrului.

Născut în California și crescut in Oregon, SUA, Dominic Bridge a descoperit pasiunea sa pentru arta tango-ului argentinian la vârsta de 18 ani, când a început cursurile de limbi străine la Universitatea din Oregon. Încă de la începutul carierei sale de dansator și instructor profesionist de tango, Dominic a străbătut Europa si America de Nord, susținând seminarii de tango și demonstrații, precum și în Buenos Aires, fiind unul dintre puținii străini care a fost în mod constant solicitat să danseze. În 2008, Dominic a pus bazele Școlii de Tango „L’Assoccazione Pablo” din Florența, Italia. La sfârșitul anului 2008, fiind considerată una din cele mai prestigioase școli de tango din regiunea Toscana. În iarna anului 2011 a preluat partea de instruire a Școlii „Tango Mio” din Moscova, predând, de asemenea, la „The 8th Style School of Tango”, în Seattle, precum și șa diferite universități: Universitatea din Colombia, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Universitatea din Oregon, Universitatea din Portland State, Reed College, Universitatea Princeton si Universitatea Yale. Astăzi mulți dintre studenții lui Dominic sunt profesori si dansatori profesioniști.
942940_437044303060656_1930107221_nPentru detalii și înscrieri, organizatorii sunt la dispoziția dumneavoastră la numerele de telefon: 0723-548469 sau 0755-118442

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam