Primăria Oradea anunță că lucrările la investiția „Reabilitare strada Borşului: tronson Pod CFR – Staţia de epurare a apelor uzate menajere şi industriale a municipiului Oradea” se apropie de final, acestea urmând să fie gata până luni, 16 noiembrie 2015.
Reabilitarea acestui tronson a vizat 1200 de metri de șosea cu patru benzi de circulație și o bandă de urgență cu o lungime de 565 de metri.
Totodată, s-a realizat și canalizarea pluvială pe o lungime de 2500 de metri.
Firma executantă este S.C Drumuri Orăşeneşti S.A.Oradea, iar valoarea lucrărilor este de 3.101.005,80 lei (+ TVA).
În prezent, pe partea stângă a străzii Borșului, între Kaufland şi Rompetrol, sunt în curs de amenajare 27 de locuri de parcare.
Lucrările principale vor fi gata până luni, 16 noiembrie 2015, restul lucrărilor de realizare a acceselor şi de semnalizare rutieră urmând să fie încheiate pe parcursul săptămânii viitoare.
De menționat că și la această lucrare, firma Eco Bihor va suporta cheltuielile de amenajare pe marginea străzii Borșului a unui gard viu pe o lungime de 1000 de metri liniari, care va schimba din punct de vedere estetic aspectul acestei zone industriale, zonă care reprezintă în același timp și accesul de intrare în oraș dinspre Ungaria.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam