La începutul lunii martie au demarat lucrările de amenajare a zonelor str. Tîrnavelor, str. Constantin Brâncuși și un colț din str. Sf. Apostol Andrei.
Lucrările sunt executate de S.C. Drumuri Orășenești, în baza acordului cadru de reparații și întreținere străzi în municipiul Oradea.
În urma lucrărilor, cetățenii vor avea parte de o zonă amenajată corespunzător, dar vor beneficia și de locuri de parcare de domiciliu. După turnarea asfaltului, locurile de parcare vor fi marcate și numerotate.
Prin amenajările care se fac se rezolvă și problema apelor pluviale, care în caz de precipitații abundente creau disconfort cetățenilor.
În cursul lucrărilor s-a avut grijă de arborii și arbuști existenți. Aceștia au rămas în peisaj, iar în jurul lor s-a creat o zonă de protecție din borduri care va fi umplută cu pământ.
În ceea ce privește amenajările care se fac pe strada Tîrnavelor, inițial s-a propus amenajarea întregului tronson cuprins între strada Sf. Apostol Andrei și strada Aluminei, însă din cauza lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice care vor începe după încheierea sezonului rece pe ultima parte a străzii (înspre Sf. Apostol Andrei), lucrările de amenajare vor începe și pe această a doua parte a străzii numai după finalizarea lucrărilor la rețele.
Astfel de lucrări de amenajare vor continua și în alte zone/cartiere ale orașului.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam