EURES Romania dispune de 40 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru o perioada de 8 – 9 luni.
Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospatar si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2).
Programul de lucru este cu norma intreaga, iar cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.
Persoanele cu domiciliul in judetul Bihor, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor, strada Transilvaniei nr 2, telefon, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
– cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
– copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model Europass (cu fotografie) in limba germana (Lebenslauf);
– cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

DIRECTOR EXECUTIV,
BEKESI CSABA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam