Aflaţi la Oradea, o parte a liderilor ALDE la nivel naţional şi regional participă la o „şcoală” internă.

 

„Continuăm, la Oradea, programul demarat acum o lună, de profesionalizare internă a resurselor de partid, în materie de comunicare şi comunicare online. La acest program participă organizaţiile din Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj şi Bistriţa Năsăud”, spune Tudor Ionescu, secretar general adjunc al ALDE.

 

Prezent şi el la Oradea, Varujan Vosganian, vicepreşedintele ALDE, s-a lansat într-o diatribă la adresa liberalilor, pe care-i consideră jalnici deoarece atunci când au fost la putere n-au reuşit să facă aproape nimic dar acum se întrec în critici nejustificate. „Anul viitor masa salarială bugetară va avea o creştere substanţială, de peste 15 miliarde de lei, deci în nici un caz veniturile nu vor scădea, cum vehiculează colegii de la alte partide”, a subliniat Varujan Vosganian.

 

Noul preşedinte al organizaţiei municipale ALDE, Dorin Corcheş, de altfel singurul candidat pentru funcţia respectivă, a criticat la rândul lui administraţia locală, spunând că „în Oradea nici măcar nu mai ai dreptul să-ţi exprimi punctul de vedere, atitudinea primarului fiind una complet dictatorială, iar unul dintre obiectivele noastre este ca la următoarele alegeri să intrăm în legislativul local”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam