Recunoştinţa e floare rară, spune o vorbă din popor. Acelaşi popor pe care liberalii bihoreni par să-l fi uitat imediat după alegeri ! Cum altfel s-ar putea explica atitudinea consilierilor judeţeni PNL, care, la fiecare şedinţă de Consiliu Judeţean, refuză să voteze proiecte importante pentru cetăţenii din Bihor, inclusiv pentru cei care i-au votat ?

 

Lipsiţi de orice fairplay, fără urmă de cavalerism, aşa ar putea fi caracterizaţi liberalii bihoreni, care de la alegerile locale încoace sabotează Consiliul Judeţean neacceptând faptul că cel puţin în acest for au pierdut alegerile. Furioşi, în plus, şi pentru că au pierdut procesul intentat conducerii CJ, pe motivul lipsit de orice argumente („argumentele” lor erau bazate pe zbieretele şi bufoneriile consilierului Dacian Foncea şi pe interpretarea grosolană a unor „filmări” care, dincolo că nu constituie probă în instanţă, erau şi total subiective, iar în aceste condiţii decizia Tribunalului Bihor pare cel puţin ciudată) că alegerile pentru şefia instituţiei n-au fost legale, liberalii s-au dezlănţuit fără limite, refuzând să voteze chiar şi ordinea de zi. Motivul: ordinea de zi conţinea şi validarea unui nou consilier PSD. Numai că restul listei conţinea aprobarea salariilor angajaţilor instituţiei, sau proiecte cu finanţare europeană pentru judeţul Bihor. Ce vină au oare locuitorii din comunele bihorene, dintre care mulţi au votat cu liberalii, ca să nu poată beneficia de aceşti bani europeni care le-ar aduce drumuri noi şi asfaltate prin comună, spitale moderne sau facilităţi turistice ?

 

Este pentru a cincea oară, consecutiv, când liberalii ori nu votează nimic şi şedinţa se suspendă, ori nici măcar nu se prezintă la şedinţa de consiliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam