Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC, în calitate de beneficiar, alături de partenerii săi Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord – Baia Mare, Fundaţia Alături de Voi – România şi Aproximar, Coperativa de Solidariedade Social, CRL Portugalia, vă informează cu privire la faptul că, joi, 26 noiembrie 2015, va avea loc evenimentul de lansare a structurii de economie socială SC SAFE ARCHIVE SRL înfiinţată în cadrul proiectului „Economie socială – implicare și responsabilitate ”–POSDRU/168/6.1/S/145814.

Economia socială s-a dezvoltat din necesitatea de a găsi soluţii noi şi inovatoare pentru unele probleme sociale, economice sau de mediu ale comunităţilor şi membrilor acestora. Scopul său principal, spre deosebire de economia de piaţă, nu este obţinerea de profit, ci îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi oferirea de noi oportunităţi persoanelor dezavantajate sau din categorii vulnerabile.
Structura de economie socială care urmează a fi inaugurată îşi propune să pună la dispoziția clientului o gamă completă de servicii de arhivare pentru afaceri sau instituţii, având misiunea de a furniza servicii de calitate și de a asigura în permanenţă securitatea informației clienților, astfel, documentele vor fi în deplină siguranță, accesibile și în conformitate cu legislația în vigoare.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 13:00, la Camera de Comerţ şi Industrie Bihor (sala de conferinţe), str. Mihai Eminescu, nr.25A, Oradea Jud. Bihor.

Beneficiar proiect: Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC
Parteneri in cadrul proiectului: Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord – Baia Mare; Fundaţia Alături de Voi – România; Aproximar,Coperativa de Solidariedade Social, CRL Portugalia;
Persoane de contact: GIURGIUMAN ANCA – Manager SC SAFE ARCHIVE SRL Tel: 0753.417.593
POPOVICI CRISTINA – Expert informare şi publicitate „Economie socială – implicare și responsabilitate”–POSDRU/168/6.1/S/145814 – Tel: 0748.542.795

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam