Andy Szekely, omul care a deschis, în urmă cu 20 de ani, piața seminariilor interactive din România, lansează două noi cărți complementare pentru performanță atât personală, cât și profesională: ”Îmblânzitorul de Fluturi” și ”Formula Măiestriei”.
Lansarea celor două cărți se va face în cadrul unei serii de seminarii ce vor avea loc în luna septembrie și octombrie în 10 orașe din România:

2 septembrie în Oradea
3 septembrie în Arad
4 septembrie în Timișoara
10 septembrie în Suceava
11 septembrie în Iași
12 septembrie în Bacău
21 septembrie în Galați
22 septembrie în Constanța
25 septembrie în București
14 octombrie în Cluj Napoca

Cartea ”Îmblânzitorul de fluturi” vorbește despre gestionarea emoțiilor atât atunci când ții un discurs, cât și în orice context în care ai nevoie să comunici cu încredere și claritate.
Ea conține o serie de povești reale (26), presărate cu idei și învățături, despre modul în care poate fi ”învinsă” frica de a vorbi în public. Tehnicile prezentate în această carte sunt simple și variate. Intenția cu care au fost scrise este ca cititorul să găsească, cu ușurință, minim trei – patru metode care să i se potrivească.
Cartea ”Formula Măiestriei” a fost scrisă să îți vorbească despre excelență, artă, performanță și măiestrie în termeni simpli și aplicabili, astfel încât să te simți invitat pe acest drum către măiestrie, indiferent de la ce nivel pleci.
Autorul identifică 7 ingrediente ale succesului, care accelerează evoluția ta către înalta performanță și măiestrie. Odată înțelese și asumate aceste ”ingrediente”, vei ști exact unde ești pe drumul tău către performanță și ce pași mai ai de urmat pentru a ajunge la nivelul de expert în ceea ce faci (sau chiar mai sus!). În esență, ”Formula Măiestriei” reprezintă un ghid al evoluției tale accelerate în 7 stadii, de la ucenic la MAESTRU.

” Dacă ar fi să le rezum în câteva cuvinte, aș spune că sunt două cărți complementare pentru performanță atât personală, cât și profesională: una este pentru emoții, iar a doua este pentru minte.
Ele merg bine împreună pentru că dau informații și pentru persoanele cu mintea structurată, și pentru cele care au nevoie să își coordoneze mai bine emoțiile (cu toții avem nevoie de asta!).”, a declarat Andy Szekely.

Turneul de lansare a început la jumătatea lunii august în orașele Sibiu și Brașov. Iată feedbackul primit de la cei prezenți în sală:
”Conferința a fost extraordinară! Informația a fost transmisă în cel mai natural mod posibil…nici nu simți când trec orele…e o îmbinare foarte atentă între a menține atenția și a furniza informația.” (Janeta Surdeanu)
”Am însușit multe concepte despre public speaking, expuse într-un mod foarte ușor de a fi reținute și puse în practică. A fost mai mult decât o conferință. A fost cel mai ”practic curs” la care am participat. Un curs pe parcursul căruia ești cu atenția trează de la început până la sfârșit. Un curs făcut ”ca la carte”, la sfârșitul căruia regreți că s-a terminat! MINUNAT!” (Ionel Ganea)

Acesta eveniment se adresează unei palete foarte largi de specialiști:

Oameni de vânzări;
Profesioniști interesați de networking;
Public Speakeri;
Consultanți;
Traineri și coachi;
Manageri și Team Leaderi;
Specialiști în marketing;
Lideri de echipe de orice fel;
Profesioniști care țin des ședințe;
Experți care doresc să își promoveze propriile produse;
Antreprenori la orice nivel de dezvoltare a afacerii
și oricărei persoane interesate de performanță personală și profesională.

Pentru a participa la eveniment sunt disponibile două tipuri de bilete – gratuit și VIP. Cei interesați pot accesa pagina evenimentului pentru a afla detalii și a-și rezerva un loc în sală, în orașul lor: http://www.andyszekely.ro/fluturi/
Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm să ne contactaţi:
Olivia Pantazică
0737447744
olivia@astraining.ro

Andy Szekely este antreprenor, autor, specialist in Peak Performance şi speaker motivaţional profesionist cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu. Andy a publicat șapte cărți, a produs 53 de CD-uri şi DVD-uri pentru educaţia personală și profesională a adulţilor şi editează un newsletter online cu peste 60.000 de abonaţi. Din postura de speaker şi trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci țări europene şi a susţinut prezentări demonstrative în SUA, Canada şi China. Ca antreprenor, a fondat două companii, editura AS Publishing şi firma de training şi consultanță AS Training & Coaching. De asemenea, Andy Szekely a pus bazele fundaţiei Alpha Leadership pentru educaţia viitorilor lideri ai României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam