Întrunit în ședință extraordinară, Comitetul Executiv al Organizației Muncipale Oradea a PSD a aprobat propunerea ca Ionel Ghib să fie candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului Oradea. La ședință a participat și președintele PSD Bihor, Ioan Mang, care a anunțat că, potrivit rezultatelor sondajului de opinie efectuat la comanda partidului, Ionel Ghib este candidatul care va pune capăt modului arogant și discreționar de conducere a orașului practicat de actualul primar. Totodată, prin această candidatură se oferă orădenilor șansa de a alege un om care va readuce cetățeanul și problemele sale în centrul atenției activității autorității locale.
În cadrul ședinței, Ionel Ghib și echipa de la PSD Oradea și-au manifestat dorința și capacitatea de a porni în bătălia electorală cu țelul declarat ca orădenii să nu mai fie la cheremul administrației, iar deciziile să fie în avantajul locuitorilor municipiului Oradea.
Candidatura lui Ionel Ghib va fi supusă validării în Biroul Permanent Județean al PSD Bihor și ulterior avizării din partea conducerii centrale a partidului.

29.03.2016 Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam