Comunitatea Regională Penticostală de Oradea împreună cu Comunitatea Baptistă Oradea organizează sâmbătă, 23 ianuarie 2016, între orele 12-14, în Piața Unirii din Oradea o acțiune comună de solidaritate, protest și mărturie publică a valorilor biblice ale credinței creștine.
Prin această acțiune vrem să arătăm solidaritatea noastră față de familiile de români cărora li s-au luat copiii fără motive întemeiate de către organizația Barnevernet din Norvegia, pe baza unor abuzuri comise de către asistenții sociali ai organizației și alți funcționari publici.
În același timp, această acțiune este și un protest public și pașnic prin care ne exprimăm nemulțumirea față de lipsa unei reacții ferme a autorităților române.
Prin acest protest public cerem autorităților române implicarea activă și cât mai urgentă în vederea soluționării favorabile a situațiilor în care se află familiile de români din Norvegia, despărțite abuziv de copiii lor. Suntem alături și ne exprimăm îngrijorarea și solidaritatea față de familiile; Nan Dumitru și Mihaela, Rădulescu Marius și Claudia, Bodnariu Marius și Ruth, cît și față de celelalte familii de români afecatate de deciziile organizației Barnevernet din Norvegia.
Prin această acțiune noi declarăm public credința noastră privind familia. Noi credem că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Copiii sunt parte a familiei și sunt o binecuvântare de la Domnul. În educarea copiiilor părinții trebuie să urmărească învățătura Cuvântului lui Dumnezeu și interesul superior al copilului așa cum a spus Domnul Isus: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei” (Matei 19.14).
Bazați pe învățătura Sfintei Scripturi credem că orice altă formă de organizare și conviețuire socială nu poate fi numită familie. De aceea, credem că trebuie să milităm pentru drepturile biblice ale familiei și pentru creșterea copiilor doar în cadrul familiei în conformitate cu învățătura Sfintelor Scripturi.
Adresăm cu această ocazie tuturor românilor indiferent de naționalitate sau religie invitația de a fi solidari cu noi în acest demers.
Dumnezeu să binecuvânteze România și românii de pretutindeni!

COMUNITATEA REGIONALĂ COMUNITATEA BAPTISTĂ ORADEA
PENTICOSTALĂ ORADEA

PREȘEDINTE PREȘEDINTE
Ioan MOLDOVAN Petru VIDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam