Prezent pentru al doilea an consecutiv in competitia europeană intercluburi, Interliga, echipa de futnet CS Tengo Salonta, va evolua sâmbătă, 19 septembrie, în faţa propiilor susţinători, găzduind etapa lunii septembrie a competiţiei ce reuneşte cele mai tari echipe din Slovacia, Cehia şi Polonia.
Anul trecut, echipa condusă de către Vasiel Sorean sr. a câştigat sezonul regulat, fiind îna clasavinsă în faza eliminatorie de către formaţia Climax Vsetin (Cehia) care ulterior s-a clasat pe primul loc. In acest an salontanii au început la fel de bine, evoluând cu succes în cadrul turneelor desfăşurate în Polonia şi Slovacia.
În urmă cu o lună, echipele din Interligă s-au întâlnit la Vestin, Tengo ajungând până în finală, acolo unde a cedat în faţa gazdelor.
Meciurile turneului salontan vor fi găzduite de cele două săli de ort din muncipiu, finalele fiind programate după-amiaza la sala Nicolae Talpoş. Intrarea este gratuită, iubitorii de sport fiind aşteptaţi în număpr cât mai mare de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam