Plecați fără câțiva jucători de bază, precum căpitanul Andor, suspendat, Țoca și Lorincz, accidentați, fotbaliștii de la FC Bihor n-au emis prea multe probleme sâmbătă, în jocul de la Mioveni, din prima etapă a returului din Seria a II-a a Ligii a II-a și l-a final s-au recunoscut învinși cu scorul de 0-4, după ce la pauză erau conduși cu două goluri.
Cele patru reușite ale argeșenilor în acest joc au fost semnate de Mârzeanu și Toriște în prima repriză, respectiv, Nilă și Neacșu, în cea de-a doua, chiar pe final de joc.
Meciul a aparținut gazdelor, care au dominat prima repriză, partea secundă nemaiavând aceeași consistență nici pentru ei, dar cu toate acestea, pe fondul evoluției slabe a orădenilor, au câștigat cu 4-0.
Primul gol s-a înscris în minutul 38, când Mârzeanu a driblat un adversar, la 25 de metri de poartă şi a şutat fără speranţe pentru tânărul portar orădean Kiraly. Apoi, chiar înaintea pauzei, în minutul 44, Torişte a marcat și el, cu un şut în diagonală de pe partea dreaptă stabilind scorul primei reprize, 2-0 pentru CS Mioveni.
În repriza a doua nu s-au mai întâmplat multe aspecte în joc până către final, în minutul 84, mai întâi, când Nilă a şutat din 6 metri pe jos, portarul orădean s-a aruncat pe minge, dar a scăpat-o în poartă. Apoi, chiar în prelungiri, în minutul 90+2, când Neacşu a împins balonul în poartă din 6 metri, stabilind rezultatul final, 4-0 pentru argeșeni.
„O victorie meritată a Mioveniului. Ultimele două goluri au venit pe final, pe fondul a două greșeli personale, omenești. Băieții sunt foarte, foarte obosiți. Am avut trei partide în șapte zile, dintre care două în deplasare. E fantastic de greu. Încercăm să ne revenim până sâmbăta viitoare, când vom avea un meci important pe teren propriu. Sper să găsim resursele fizice și psihice, ca să putem lupta până la capăt. Ne pare rău de rezultat, dar fotbalul este foarte greu să-l înșeli și să-l păcălești. Noi încercăm totuși să le împăcăm pe toate”, a declarat, după joc, antrenorul formației FC Bihor, Dan Mănăilă.
CS Mioveni – FC Bihor Oradea 4-0 (2-0)
Au marcat: Mârzeanu (min. 38), Toriște (min. 44), Nilă (min. 84) și Neacșu (min. 90+2)
CS Mioveni: Croitoru – Torişte (min. 53 Tirică), Calvin, Bg. Stoica (cpt.), Ed. Stoica – Mârzeanu, Biceanu – Mazilu, Ed. Florescu (min. 78 Neacșu), Ayza (min. 77 Vintilă) – Nilă. Antrenor: Marius Stoica
FC Bihor: Kiraly – Seb. Matei, Mintaş, Chira, Remeş – Haş, Magda – A. Coroian, Ember – cpt. (min. 74 Novak), Sas (min. 26 Mangra) – Sulea (min. 55 Negrea). Antrenor: Dan Mănăilă
Au arbitrat: Omar Cristian Dumitrică (Craiova) – Vasile Dan Popescu (Buzău) şi Joszef Peter (Sfântu Gheorghe).
Această înfrângere nu o afectează prea mult pe echipa orădeană, care își păstrează locul al XI-lea al clasamentului, cu 13 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam